Home

Qubo 4 Malinska

Luksuzni stanovi Qubo 4 nalaze se na otoku Krku u mjestu Malinska. Smješteni su u mirnom, zelenom okruženju u neposrednoj blizini mora.

Ekskluzivno opremljeni stanovi:

Objekt ima 4 stana od kojih su dva u prizemlju te druga dva na katu.

Stanovi na katu imaju prekrasne terase, a prizemna dva apartmana imaju prekrasnu, ozelenjenu okućnicu pri čemu stanu 1 pripada površina okućnice od 120 m2, a stanu 2 okućnica od 227 m2.
Svakom stanu pripada vlastito parkirno mjesto.
Objekt se gradi od blok opeke debljine 30cm pri čemu će fasada biti obložena stiroporom debljine 15cm čime ćemo postići objekt niskoenergetske vrijednosti. Na objektu će biti ugrađena aluminijska stolarija.
Kompletan stan, kako sobe tako i dnevni boravak, imat će ugrađeno grijanje i hlađenje.
Stanovi imaju spušteni strop pri čemu je ugrađena rasvjeta koja se može regulirati.
Kupaonice su obložene poliranim gres pločicama visokog sjaja te imaju moderne tuš kabine zajedno sa kupaonskim ormarićem i ugrađenim sušilom za kosu.
Stubište objekta popločano porculanom pri čemu su stubišne ograde izrađene od kaljenog stakla. Ulazna vrata u stanove su protuprovalna talijanskog proizvođača Diere.

Namještaj nije uključen u gore navedenu cijenu stana, ali Vam dodatno možemo ponuditi ovako prezentiran stan s našim odabranim dizajnerskim namještajem za što Vam možemo izraditi dodatnu ponudu za uređenje. U protivnom slobodni ste namjestiti svoj stan po vlastitoj želji.

 

zagreb-sluzbene-stranice
crikvenica-sluzbene-stranice
zagreb-stanovi-plan

crikvenica-apartmani-plan
silo-apartmani-plan
realestate-nekretnine

PROJEKT MT d.o.o.
Gradnja i prodaja stanova
u Zagrebu i na Jadranu
Stolačka 25, 10 000 Zagreb
CROATIA (+385)

Tel: 01/36 39 033
Fax: 01/38 30 457
GSM: 099/ 2999 001

E-mail: projektmt313@gmail.com

www.projekt-mt.hr